اطلاعات پایه و عملیات

  • تعیین سود خالص رستوران با در نظر گرفتن هزینه های سربار
  • امکان متصل نمودن فاکتورها به انبار رستوران که همزمان با انجام مراسم مواد اولیه مربوط به فاکتور از موجودری انبار رستوران کم شود .
  • تهیه رسیپی (یا امکان تعریف فرمول) برای کلیه منوهای قابل فروش
  • محاسبه قیمت تمام شده از کلیه منوهای قابل فروش
  • آشنایی با کلیه مواد مورد نیاز واحد
  • کنترل کلیه بن های رستوران و آشپزخانه و مغایرت یابی
  • کنترل درآمد روزانه هر رستوران
  • تهیه قیمت تمام شده غذای کارکنان
  • کنترل حواله انبارها و نظارت ورود و خروج مواد
  • کنترل مقایسه ای مواد درخواستی- مصرفی و ضایعات
  • بررسی و کنترل درخواست خرید و خرید کالا
  • کنترل و نظارت بر پروسه های مصرف
  • کنترل و نظارت بر مواد موجود در انبار
  • تفکیک هزینه های پرسنلی و مسافری
  • موجودی گیری از انبار مصرفی
  • -بررسی و تجزیه و تحلیل علل و افزایش (کاهش) کاست

  • گزارشات

  • امکان مشاهده و چاپ انحرافات فروش، هزینه ها و موجودی ها
  • امکان مشاهده و چاپ منطقی و عملی بابت نوسانات کاست
  • امکان مشاهده و چاپ مغایرت ها جهت بررسی و ارائه به مدیران ذیربط
  • امکان مشاهده و چاپ استاندارد و واقعی غذا و توجیه انحرافات
  • امکان مشاهده و چاپ مالی و آماری روزانه-ماهانه و سالیانه
  • امکان مشاهده و چاپ ریالی و مقداری و تعدادی
  • امکان مشاهده و چاپ مربوط به کاست هر غذا و کل فروش یک روز و فروش یک بازه زمانی
  • امکان مشاهده و چاپ مصرفی و فروش