اطلاعات پایه و عملیات
- تعیین سود خالص رستوران با در نظر گرفتن هزینه های سربار
- امکان متصل نمودن فاکتورها به انبار رستوران که همزمان با انجام مراسم مواد اولیه مربوط به فاکتور از موجودری انبار رستوران کم شود .
- تهیه رسیپی (یا امکان تعریف فرمول) برای کلیه منوهای قابل فروش
- محاسبه قیمت تمام شده از کلیه منوهای قابل فروش
- آشنایی با کلیه مواد مورد نیاز واحد
- کنترل کلیه بن های رستوران و آشپزخانه و مغایرت یابی
- کنترل درآمد روزانه هر رستوران
- تهیه قیمت تمام شده غذای کارکنان
- کنترل حواله انبارها و نظارت ورود و خروج مواد
- کنترل مقایسه ای مواد درخواستی- مصرفی و ضایعات
- بررسی و کنترل درخواست خرید و خرید کالا
- کنترل و نظارت بر پروسه های مصرف
- کنترل و نظارت بر مواد موجود در انبار
- تفکیک هزینه های پرسنلی و مسافری
- موجودی گیری از انبار مصرفی
- -بررسی و تجزیه و تحلیل علل و افزایش (کاهش) کاست
- امکان مشاهده و چاپ انحرافات فروش، هزینه ها و موجودی ها
- امکان مشاهده و چاپ منطقی و عملی بابت نوسانات کاست
- امکان مشاهده و چاپ مغایرت ها جهت بررسی و ارائه به مدیران ذیربط
- امکان مشاهده و چاپ استاندارد و واقعی غذا و توجیه انحرافات
- امکان مشاهده و چاپ مالی و آماری روزانه-ماهانه و سالیانه
- امکان مشاهده و چاپ ریالی و مقداری و تعدادی
- امکان مشاهده و چاپ مربوط به کاست هر غذا و کل فروش یک روز و فروش یک بازه زمانی
- امکان مشاهده و چاپ مصرفی و فروش