دوره میزبانی، آشپزخانه، طراحی منو

//دوره میزبانی، آشپزخانه، طراحی منو
دوره میزبانی، آشپزخانه، طراحی منو2019-10-06T16:12:36+03:30

Project Description

 

  • آشنایی با شغل میزبانی
  • آشنایی با استاندارد های ظاهری یک میزبان
  • آشنایی با اصول پذیرایی
  • آشنایی با مراحل سرو یک وعده غذایی، و سرو نوشیدنی ها
  • آشنایی با نقش و اهمیت گارسون
  • آشنایی با استقبال از میهمانان و هدایت آنان
  • آشنایی با آداب میزبانی در هتل
  • آشنایی با انواع میهمانی ها
  • آشنایی با نحوه آماده سازی سالن رستوران و چیدن میز ها
  • آشنایی با ارتباط میزبان و آشپزخانه
  • آشنایی با روش های پذیرایی (بشقابی، فرانسوی، سنتی، بوفه و …)
  • آشنایی با تجهیزات رستوران
  • آشنایی با انواع منو
  • آشنایی با ری سی پی (فرمول تولید)
  • آشنایی با نام گذاری جذاب اقلام منو
  • آشنایی با اصول برگزاری میهمانی ها
  • آشنایی با انتخاب نوع پذیرایی با توجه به میهمانی
  • آشنایی با خداحافظی و بدرقه میهمانان
  • آشنایی با میهمانی های شب و روز و تفاوت آنها
  • آشنایی با چیدن میز بوفه
  • آشنایی با انواع گوناگون ظروف غذاخوری و نوشیدنی

 

ثبت نام در این دوره