Project Description
- آشنایی با شغل میزبانی
- آشنایی با استاندارد های ظاهری یک میزبان
- آشنایی با اصول پذیرایی
- آشنایی با مراحل سرو یک وعده غذایی، و سرو نوشیدنی ها
- آشنایی با نقش و اهمیت گارسون
- آشنایی با استقبال از میهمانان و هدایت آنان
- آشنایی با آداب میزبانی در هتل
- آشنایی با انواع میهمانی ها
- آشنایی با نحوه آماده سازی سالن رستوران و چیدن میز ها
- آشنایی با ارتباط میزبان و آشپزخانه
- آشنایی با روش های پذیرایی (بشقابی، فرانسوی، سنتی، بوفه و …)
- آشنایی با تجهیزات رستوران
- آشنایی با انواع منو
- آشنایی با ری سی پی (فرمول تولید)
- آشنایی با نام گذاری جذاب اقلام منو
- آشنایی با اصول برگزاری میهمانی ها
- آشنایی با انتخاب نوع پذیرایی با توجه به میهمانی
- آشنایی با خداحافظی و بدرقه میهمانان
- آشنایی با میهمانی های شب و روز و تفاوت آنها
- آشنایی با چیدن میز بوفه
- آشنایی با انواع گوناگون ظروف غذاخوری و نوشیدنی